Владо Карамазов се раздели с най-добрите си приятели!Приятелството между

Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров такова, каквото е било, вече е в миналото. Актьорската дружба се разпадна заедно с разтурянето на продуцентската им компания „Три Беарс Ентъртеймънт”. [caption id="attachment_424881" align="alignright" width="300"]Владо Карамазов Владо Карамазов се разочарова от старите си приятели[/caption] Това стана ясно след последната медийна изява на Владо, който зрителите на Нова тв гледат в хитовия сериал „Дяволското гърло”. Именно криминалната сага станала спасителен пристан за Карамазов. Той заминал за снимките в Родопите точно в периода, в който имал нужда да се махне от София, а и от всички негативни емоции, които го връхлитали в този период.

„Разделих се с моите приятели. Едно разочарование, защото всеки човек си има собствената истина за живота, принципно, и когато тази истина бъде нарушена и то от близки хора, някак си не е много хубаво, дори е...

Така за мен беше голям апокалипсис. Отстрани цялото това нещо, което развалихме с тези мои приятели, изглеждаше, че е страхотно, но всъщност не беше много страхотно от вътре”, сподели Владо Карамазов. Той призна, че не е сигурен дали все още е преживял професионалната разлъка. А тя в крайна сметка май е довела до край на приятелството им. Всъщност нещата не са толкова драматични, допълни Филип Чанов, както се казва героят му в сериала „Дяволското гърло”. Всеки от тримата вече бивши партньори, върви по своя път, има препълнен график с ангажименти и дори може да се оплаче от липсата на свободно време. Именно това направи Юлиан Вергов, при това медийната му изява бе съвсем малко след тази на Владо Карамазов, пише вестник "Уикенд". Любопитното е, че Вергов въобще не спомена за край на дружба, дори и за край на съвместните им проекти като съдружници в „Три Беарс Ентъртеймънт”: „И тримата в момента се занимаваме. Аз снимам кино, Захари също, Владо и той снима в „Откраднат живот”, има и други работи. Не можем да се съберем да изпием по едно кафе, толкова е натоварена ситуацията.”