Чалгарката Джия, която се пише първа дружка на Валерия Георгиева - особено след края на "Ергенът", й забива нож в гърба. Няма как иначе да наречем действията на певицата, която, без да има никакво право на това, издава тайни на "приятелката" си, само в името на собствената си слава.

Джия отлично знае, че тя като личност не вълнува никого, затова реши да яхне вълната покрай връзката на Валерия и Евгени Генчев. И да издава всичко, което се случва или не се случва около тях.

Надали Вал ще е доволна, че Джия убедено и твърдо заяви пред медии - не, сватба между Евгени и Валерия няма да има. Все едно тя е говорител на двойката, без да е упълномощена за това.

"Валерия и Евгени са си гаджета още, не са се разделили, както някои пишат, но няма да се женят. Сватба не е планирана и никой от двамата не е готов на тази стъпка. Те дори изобщо не говорят за това, никаква идея нямат да вдигат сватби и прочие", смее се Джия.

С това обаче тя не се усеща, че поставя в неловко положение влюбените и дори дава да се разбере, че връзката им не е на сериозно ниво, а на ниво... гадженца - я се видят, я не...

"Тая е много проста, ако съм на Валерия няма да я погледна. Ще си прави пиар на неин гръб, овца", коментират в нета.