Владо Карамазов и Захари Бахаров на нож!Владо Карамазов и Захари Бахаров

, които бяха близки приятели и партньори на сцената повече от 10 години, вече се подминавали по улиците като пътни знаци. [caption id="attachment_431079" align="alignright" width="300"]Владо Карамазов Владо Карамазов приключи с приятелството си с Бахаров[/caption] Доскорошните приятели спрели да си говорят. А Карамазов дори не благоволил да честити скорошния 40-годишен кръгъл рожден ден на Захари. Макар да помнел отлично датата, защото неведнъж отбелязвали повода заедно.

Звездата на „Дяволското гърло“ е предприел и друг радикален ход. С който затвърждава слуховете, че с Бахаров са на нож. А именно - изтрил го от приятелските си листи във всички социални мрежи.

Неотдавна в свое интервю Владо Карамазов заобиколно призна, че с някогашния му приятел вече не са близки. Но Захари така и не отвърна на удара и не изказа своята гледна точка за спора им публично. Според хора от артгилдията най-успешното трио в тeaтрaлнитe cрeди – Влaдo Кaрaмaзoв, Юлиaн Вeргoв и Зaхaри Бaхaрoв, се разцепило заради финансов конфликт, пише Ретро. В прoдължeниe нa гoдини тримaтa бяхa нeрaздeлни, основаха дaжe coбcтвeнa фирмa и нaпрaвихa някoлкo пocтaнoвки, c кoитo oбикaляхa cтрaнaтa. „Тритe мeчки“, кaктo cтaнa извecтнo триoтo, жънeхa нeбивaл уcпeх нa тeaтрaлнaтa cцeнa, нeзaвиcимo чe билeтитe зa cпeктaклитe им бяха по-скъпи от останалите. Изведнъж обаче Захари преценил, че натоварването му идва в повече, а доходите от турнетата не си заслужават и решил да наблегне на снимките на сериали у нас и в чужбина и воденето на Националната лотария. Владо обаче приел действието му като нож в гърба. Двамата си разменили нелицеприятни думи, а Захари пожелал да се оттегли от управлението на общата им фирма. Последвал го и Юлиан Вергов, а към днешна дата дружеството се води изцяло на името на Карамазов. Единственият, който поддържал нормални отношения и с двете страни на конфликта, бил Вергов, който от време на време сядал на маса с бившите си сценични партньори, но само когато били поотделно. Владо Карамазов обаче се дразнел и на това и често се обиждал даже на странични колеги, които предпочитали компанията на Захари пред неговата.