Лора Караджова все още не е осъзнала отговорността от това, че роди Алиса!

Недопустимо е отношението на Лора Караджова към бебето й Алиса. Това разкриха приятели на певицата, които са потресени, че в нея все още не са се породили никакви по-специални майчински чувства. Щерката на вокалиста на "Сигнал" изобщо не се грижела за бебето си. Оставяла го по цял ден на майка си или на свекърва си и лягала да спи. В момента Лора е със счупен крак, но това едва ли оправдава липсата на желание да се грижи за дъшеря си.

"Наистина, претърпя инцидент и не се чувства добре. Все пак обаче трябва да се интересуваш малко повече от детето си. В някои дни даже не го вижда. Недопустимо е. Иначе Лора е прекрасен човек, дано скоро се осъзнае." - коментират приятелите на Караджова.

[caption id="attachment_333928" align="alignright" width="300" class=" "]Лора Караджова не обръща никакво внимание на своята малка Алиса Лора Караджова не обръща никакво внимание на своята малка Алиса[/caption]

Таткото Валентин Славов обаче бил доста по-загрижен от възлюбената си. След като се прибере, винаги отивал първо при Алиса, за да я гушне и целуне. Именно Вальо бил човекът, който повече желае бебе и който накарал Лора Караджова да забременее. Както е известно, певицата не харесва много децата, тъй като отказваше на Део дълго време, но когато си влюбена, явно правиш всичко за мъжа си.

"Лора е възможно най-свободолюбивата жена, която може да съществува. При нея е вечен купон. Не приема никакви команди или отговорности, които друг й налага. Може би това е причината все още да не обръща достатъчно внимание на Алиса. С времето обаче всеки се променя, най-вероятно и тя ще го стори." - споделят близките на певицата.

Лора Караджова вече се завърна на сцената след раждането, но малко по-късно пък се случи инцидента с крака й и отново ще отсъства за известно време от музикалния шоубизнес, припомня Kliuki.bg.