Анита на Рачков се похвали с ново гадже

Бившата на комика всеки ден пуска снимки с огромни букети от нейния любим. Тя се фука и с подаръците, с които новия й мъж я затрупва, както и с тузарския му джип, в който се вози.

Видно е, че новия й мъж е богаташ и глези 23-годишната гърла. Тя все още не го е показала на аудиторията. Но според горещ слух той бил близък приятел на Митко Рачков.

Близки до плеймейтката твърдят, че тя вече се принесла да живее в жилището му. След като се разделиха с актьора, силиконката трябвало да се върне при родителите си, затова набързо се принесла при новото си гадже.

Приятел на Рачков оправя бившата му Анита!(Подробности)

Двамата с Рачков се запознаха на снимките на клипа към песен на братя Аргирови. След което Анита също бързо се премести в луксозното жилище на комика в затворен комплекс, близо до езерото Панчарево.

Дори и най-близките до Рачков не вярваха, че любовта им ще издържи дълго. Заради възрастовата разлика от 27 години в полза на Рачков. Но все пак двамата изкараха заедно три години.

А през цялото време нисичкия бургазлия твърдеше, че това е жената на живота му, че е много зряла за възрастта си и го обичала истински.

Аверите обаче твърдяха, че са заедно заради славата и парите му.

„Няма драма. Дошло е времето, всеки си има свой път“, запя друга песен след раздялата водещия на „Капките“.

Източник: Ретро