Приятел на рап певицата Диона разказа интересни неща за нея и Кулагин!Устатият гримьор Валентин Кулагин

беше направо разкостен от приятел на рап певицата Диона. Момчето се казва Илиян Илиев и чрез личния й профил в мрежата разкри истината за отношенията им. Плюс пикантни разкрития за хасковския надувко. [caption id="attachment_413109" align="alignright" width="300"]Диона Приятел на Диона разкри цялата истина за нея и Кулагин[/caption]

"Както знаете във “Vip Brother” участва моя много близка приятелка! Гледам и съм потресен от това как психично болни, жадни за слава, полухора говорят нелепи, евтини лъжи с цел нападка по неин адрес!

Този “топ гримьор” се обаждаше на Диона и я молеше да я гримира безплатно, че тя да му прави реклама. Както вече разбрах и не само на нея, а и на много други популярни лица. Диона е безспорен тийн идол с голяма маса от фенове. Нормално е хора на трета възраст да не я знаят, но тя е вътре благодарение на професията си. А не защото сме я чули покрай евтини скандалчета.

Добре, че има кулинарни предавания, че да разберем кои са ни виповете.... Курагин 15 години се мъчи да стане известен на чужд гръб, толкова е жаден за внимание и слава, че буквално е готов на всичко. А в интернет няма една публикация за работата му.

Всичко свързано с него е PR, който сам си е правил, пускайки статийки, който са публикувани, защото е забъркал имена на популярни личности. Няма да се изненадам, ако е влязъл за без пари във формата. Той толкова близо до популярни лица не е бил никога, сега е момента да гримира някой, че твърденията му да бъдат подплатени с нещо! Намеците към професията на Недкова, също са нелепи при положение, че е широко известно, че са в един бранш!... Плеймейтки!

40 годишния господин обикаля по масите на мои познати с цел да пие на аванта и да не плаща сметки, защото няма 5 лева в джоба си и от 5 години снима една и съща маркова козметика... не знам не я ли амортизира вече?

Той не прави грим, той чертае пътна маркировка върху лицата на хората, даже правеше комплименти на Диона за това, че се гримирала прекрасно. Човек без професия, който нищо не е постигнал в живота, мразещ жените!Има прекрасно висящо шкембе, забелязахте ли, но не пропуска да каже на нито една жена, че е дебела??? А, приятелството му с Ванко 1 датира от няколко дни, тъй като се е уплашил и е уредил да ги заведат на вечеря и да ги запознаят, че Ванко да не е срещу него. Диона се бори сама и всеки неин успех е благодарение на качествата и труда ѝ! Нямало мъж, който да каже, че е спал с него... ми няма, кой ще се подложи на такъв публичен срам? Нелепо е да коментирам плитки личности като господина, защото го правя известен, но когато става въпрос за несправедливост към мой близък мога да си го позволя", гневно коментира приятелят на Диона.