В  последния месец Кейт, Уилям и децата  бяха на почивка на остров Мустик на Карибите.  Наскоро се върнаха в Лондон, за да отдадат почит на починалата Елизабет II. А на 12 септември Кейт Мидълтън се завърна към обичайните си задължения, като посети един от държавните затвори.

Принцесата на Уелс лъсна с увиснали клепачи и  с уморени очи (Какво се случва с Кейт Мидълтън, че така се състари – Снимки)

Почитателите на принцесата бяха изненадани от новата прическа на принцесата. Стилистите й и направиха бретон тип „перде”, който е обожаван от французойките. Тази прическа обаче не е подходяща за Кейт защото през това лято клепачите й видимо увиснаха. А новата форма на косата само подчерта „уморените” й очи.

Принцесата на Уелс лъсна с увиснали клепачи и  с уморени очи (Какво се случва с Кейт Мидълтън, че така се състари – Снимки) - Снимка 2

Обществеността забеляза, че Катрин все едно има кривогледство (едното й око е по-затворено от другото), нещо което е признак за прекарани много безсънни нощи. Нещо, за което служителите на Бъкингам мълчат. Иначе няма обяснение на факта, защо принцесата на Уелс  е толкова уморена след завръщането си от лятната ваканция.

Какво се случва с кралското семейство се питат почитателите на Кейт и Уилям и се чудят как е възможно любимата им принцеса да се състари само за няколко месеца.

Източник: Wday.ru