Както отдавна стана ясно, Анелия и Любомир Захаринов вече са съпрузи. Но съпрузи по подпис, защото реално тържество, както подобава, е нямало. Не сме видели певицата с булчинска рокля, нямаше тъпани и зурни...

Е, това ще се промени догодина, тъй като Анелия призна, че пищната венчавка е насрочена именно за тогава. Тя искала по-малка сватба, но мъжът й решил да е голяма, с много гости и дори с медии, хвали се Анелия. Но...

Обикновено има едно "но", като в случая то е за това, че Захаринов иска гранде тържество, което да бъде отразено в медиите, без реално той да е предложил брак на жена си. И тук идва въпросът - сватбата негово искрено желание ли е, или просто добра реклама. Наясно сме, че въпросният господин не беше известен никому, преди да се загаджи с певицата.

Близки до Анелия разкриха, че не той, а тя му е предложила брак. Ако чакаше на него, можеше и да се пенсионира в чакане. Самата Анелия потвърди това като призна, че подписът може и да е "нищо работа", но пръстенът, който мъжът ти дава, значел много за нея.

"Това е едно сливане, един негласен обет между двамата и всичко това ви сближава. За мен беше страшно важно да го направим, а не просто да си я караме така, като гаджета", обяснява Анелия.

Мнозина обаче се питат дали това няма да й изиграе лоша шега, защото сме наясно какво хукват да правят много женени мъже след хомота.

Източник: Crimesbg.com