Драмите около кралското семейство ескалират

Очаква се принц Хари да посети Обединеното кралство заради игрите на военните ветерани през май тази година. Те, които приличат на олимпийските, са създадени именно от херцога на Съсекс.

Близки до двореца съобщават, че Хари ще се срещне с болния си от рак баща крал Чарлз Трети. Не се знае обаче дали ще се види с брат си, принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, която призна, че също страда от онкологично заболяване. Причината са влошените отношения между братята и една евентуална среща би предизвикала напрежение, смятат кралските приближени.

Но ново разкритие показва, че принц Хари е забил як шамар на семейството си. Преди четири години, когато заедно със съпругата си Меган Маркъл напуснаха Англия, той казваше, че „Обединеното кралство е моят дом и мястото, което обичам. Това никога няма да се промени“. Само че четири години по-късно Хари се отрече от най-гръмкото си обещание.

В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ, като преди това е бил записан като гражданин на Обединеното кралство“. Промяната идва заради натиска на президента на САЩ Джо Брайдън да изгони Хари заради книгата му, в която коментира дългата си история с наркотиците.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com