Ивка Бейбе може да се похвали с най-нескопосания силикон в България. Имплантите на инфлуенсърката са поставени нескопосано и гърдите й изглеждат сякаш започват от шията й. За сметка на това има хубаво тяло.

Тя показа снимки по бански пон време на почивката си в Тайланд. От екзотичния остров пукет тя пуска фотос след фотос. Вместо добре оформените й форми обаче аудиторията бе привлечена от мустаците й. След Нурофена на Диона, те се оказаха най-обсъжданото нещо в интернет.

На всички снимки се вижда окосмената  и набола горна устна на Ивка. Неотдавна тя призна, че от малка има сериозно окосмяване по лицето и редовно ходи на козметик, но явно в Тайланд е решила да се запусне. „Там е пълно с травестити и ти реши да се слееш с тях ли?!“, „Не се притеснявай от мустака – все пак там повечето жени са с адамова ябълка“, „Имаш трета вежда под носа“, гласят само част от подигравателните коментари под снимките на инфлуенсърката.

Доста симпатична и истинска сладурана е била една от най-хейтваните инфлуенсърки днес Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Тя е направила грешката и да легне под ножа.

Източник: hotnews.bg