Андреа и Кубрат Пулев решиха да избягат от студа в столицата и да се усамотят!

Очарователната Андреа и половинката й шампионът Кубрат Пулев избягаха от хаоса и студа на столицата, за да си подарят няколко незабравими дни сред слънце, палми и кристално чисти води. Двамата изненадващо заминаха на екзотична ваканция, чиято дестинация засега поне остава тайна.

Като всяка млада и нетърпелива жена, Андреа не издържа дълго и побърза да публикува кадри от почивката си с Кобрата в личната си страница във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333352" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа провокира нечисти мисли не само у половинката си Кубрат Пулев[/caption]

Със сигурност красивата блондинка успя да зарадва многобройните си фенове с умопомрачителните си снимки по бански - гледка, която ще бъде крайно несправедливо да остане единствено и само за Кубрат Пулев. Между другото шампионът явно още е твърде зает да играе ролята на запален фотограф и да снима певицата, тъй като кадри с него все още липсват. Сигурни сме обаче, че ще се насладим и на тях, и то съвсем скоро.

След като Андреа и Кубрат Пулев си останаха в България и посрещната новата 2015-та година в луксозен столичен ресторант, сега те последваха примера на Николета Лозанова и Валери Божинов, както и на Галена и Галин, и отпрашиха в усамотение.

[caption id="attachment_333353" align="aligncenter" width="300"]Слънце, палми и още нещо... Андреа и Кобрата избягаха от студа Слънце, палми и още нещо... Андреа и Кобрата избягаха от студа[/caption] [caption id="attachment_333354" align="aligncenter" width="300"]Със сигурност нашенката събира очите и на чуждестранните летовници Със сигурност нашенката събира очите и на чуждестранните летовници[/caption]

Полага им се, като се има предвид натоварената година и за двамата, изпълнена с много постижения, както в музиката от страна на Андреа, така и в спорта от страна на Кубрат Пулев. Който, въпреки загубата от Владимир Кличко, се представи повече от достойно пред България и света.

[caption id="attachment_333355" align="aligncenter" width="300"]Помислено е и за домашния любимец Помислено е и за домашния любимец[/caption]

Сега ви оставяме да се любувате колкото си искате на прелестите на огнената Андреа, която хваща тен, чете интригуващи романи само по бельо и провокира въображението и... доста други неща у дългогодишната си половинка Кубрат Пулев.