То беше от ясно, по-ясно

Че нещата около бракът на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис скърцат. Мирише на развод, шушукат близки до богаташката двойка. Бившата моделка Цеци Красимирова и Биг Майк са се разделили преди около половин година, а много скоро щели да официализират и раздялата си.

Още през есента миналата година Цеци се върнала трайно в България  и живеела в къщата си край София.

Причините били много. Но сред най-фрапантните били безкрайните изневери на бизнесмена, както и честите му пътувания, които съсипали брака и отчуждили съпрузите. Освен това Цеци предпочиташе да живее в къщата си в Барселона, а той в дома си в Америка.

Бившата изгора на застреляния мафиот Косьо Самоковеца и американския милионер от руски произход се взеха на пищна церемония в старинен каталунски замък.

Средства не бяха пестени, а сватбата бе повече от тузарска, достойна за кралски особи. Те сключиха брак през май 2019 година, а само четири години по-късно се заговори и за развод.

„Всяко събитие в живота си има причина и едва по-късно разбираме, че е било за добро“, философства Цеци Красимирова в личния си профил.

Тя била категорична, че и Барселона вече е затворена страница за нея. Оставала трайно в България, като имала мераци за политиката. И целта й била да върне българите в родината, за не пустее страната.

Източник:  Crimesbg.com