Поп фолк певица остана на сухо

Милионерското й гадже я заряза. Строителният предприемач Цветан и певицата Ариа вече не са двойка.В Инстаграм профила богаташът е изтрил всичките си снимки с колоритната чалгарка.

Само че Ариа изглежда не може да преглътне горчивият хап.

На нейния профил снимките й с милионера все още стоят и не са изтрити.По всичко личи, че тя не е съгласна с раздялата и не тя е искала любовта им да приключи. Двамата афишираха връзката си, като показаха обща снимка как празнуват новата 2024 година в Истанбул.

Единствено времето ще покаже дали строителният предприемач и собственик на няколко луксозни заведения в столицата ще прибере отново провокативната певица.

В поп фолк средите се тресе от раздели. Подобно на нея и Анелия се е разделила с годеника си Любомир Захариев. Миналото лято тя каза „да“ на хазартния бос. Интересното в случая е, че Анелия също е изтрила всичките си общи снимки с богаташа.

Рапърът Наско Колев и русата поп фолк сензация Лидия също вече не са заедно. Те се събираха и разделяха няколко пъти, но заради физическо и психическо насилие от страна на Колев блондинката накрая е реши да сложи край на токсичната връзка.

Източник: Телеграф