Мария Илиева и последният й мъж Александър Междуречки са се разделили

Приказката между поп иконата и бащата на дъщеричката й София свърши и те не са двойка от месеци, но певицата крие за раздялата им.

Тя дори хвърля „прах в очите“ и пред Мон Дьо заяви, че двамата с бизнесмена се готвят за второ дете и между тях всичко е „цветя и рози“.

Да, ама не. И синът на един от най-известните градоначалници в столицата Петър Междуречки не успял да се справи с демоничния й характер, въпреки че търпял дълго изблиците й.

Той вече предприел крути действия, за да има пълно попечителството над 3-годишната им дъщеричка. Бил готов на всичко, но да вземе детето при себе си, като вече алармирал за действията си съответните органи.

Александър Междуречки нямал никакво намерение да минава под венчило с изпълнителката, въпреки че тя твърдяла друго. На въпрос на фенове кога ще има сватба, Мария Илиева уклончиво заявявала, че в момента двамата „имат други приоритети, но и  това ще се случи“.

Всичките й предишни гаджета я изоставиха, опарени от нейния злобен и труден характер. Бащата на първородния й син Георги Михайлов дори избяга в друга държава.

В интервю Иво Аръков я нарече „психопат“.

„Бившата ми приятелка не можа да понесе това, че в ефир открито признах за чувствата си към Мика Стоичкова.Завистта и злобата й бяха в повече, затова ме нарани“, обвини я актьора.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com