С това си действие предизвика завистта на фенките му. Певицата и най-добрата й приятелка Софи Маринова отидоха заедно на концерта на Никос Вертис, който се състоя на Морската гара в Бургас през уикенда.

Звездите на поп-фолка се веселиха на макс на изпълненията на своя гръцки колега. Двете се радват на безупречно приятелство, което рядко се среща в поп-фолк средите.

Това действие на Преслава едва ли ще се погледне добре от ревнивия й мъж Павел. Най-вероятно скандалът вкъщи е бил сигурен.

Приказката свърши: Изневери ли Преслава на Павел?

Припомняме, че двамата нямат брак по между си и не възнамеряват да сключват. Павел вече веднъж се врече на Русата Златка и не мисли да повтаря. Двамата с Преслава имат дъщеря Паола.

Павел е земеделски производител. Преслава не пропуска да го придружава в работата му и да е сред природата, когато има свободно време и да бяга от мръсния въздух в столицата.

Приятелят на Преслава не щади  средства и участва в благотворителни каузи. Дарява пари за деца, за футбол и за борба.

Мълвата твърди, че Павел е натрупал средствата си по незаконен начин, а земеделието е само параван. Парите му са от продажба на незаконни вещества, твърдят запознати.

Източник: hotnews.bg