Лора Караджова живее по царски в прекрасен и огромен апартамент в полите на Витоша!

Красивата и даровита щерка на Данчо Караджов живее като истинска принцеса. Лора Караджова отглежда малката си щерка Алиса, заедно с любимия си Валентин, в полите на прекрасна Витоша, а изгледът й е точно към зеленината на прохладната планина.

Лора Караджова е обзавела жилището на семейството си изцяло в свой стил като луксът и удобството са водещи в него. Кооперацията е като изрисувана на пощенска картичка, а целият комплекс е затворен, като в него не може да прехвръкне и пиле, без да е поканено.

[caption id="attachment_341730" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова и семейството й живеят като в приказка[/caption]

Самата певица не се е ограничила до разкоша на апартамента си, ами си е избрала да джитка из столицата, както подобава на звездния й имидж - със супер скъпарско БМВ, чиито произход не е установен - може да е подарък от татко й, или от щастливата й половинка, която Лора дари с първия наследник в личицето на Алиса.

Към днешна дата бебето Алиса обаче е във Варна, заради множеството ангажименти, които Лора Караджова пое по абитуриентските балове. Валентин Славов е родом от морската столица и сега свекървата на Лора се грижи за бебока, докато тя работи и трупа парички за бъдещето на отрочето си, а и своето собствено.

[caption id="attachment_341731" align="aligncenter" width="300"]Ето къде е разкошният дом на Лора и Алиса Ето къде е разкошният дом на Лора и Алиса[/caption]

Извън работните й ангажименти, Лора изпалзва всяка свободна минута, за да обикаля из столичните молове, да разпуска с приятелки и да се поглези с безалкохолни коктейли и вкусни ястия по ресторанти - за което иначе не й остава много време.

[caption id="attachment_341732" align="aligncenter" width="223"]Лора управлява и супер скъпарско БМВ Лора управлява и супер скъпарско БМВ[/caption]

Въпреки че често може да бъде засечена в елитни заведения в София, Лора Караджова набляга повече на напитките, отколкото на храната, за да запази изключителната си фигура. Припомняме, че съвсем скоро след раждането, тя се върна в отлична форма и спазва строга диета.

Казано кратичко, Лорчето няма защо да я мислим. Дай Боже всеки му подобен лукс, изящество и красота в ежедневието!