Преслава отбеляза своя юбилей в кръг от приятели и колеги! Шоуто отново беше на много високо ниво, а Преси изпя някои от своите велики песни!

Страхотно прекарване и луд купон с Преслава белязаха нейния рожден ден вчера. Хубавицата навърши 30 години, но за разлика от повечето жени, не се видя да изпитва някаква носталгия към младежките си години, забеляза Kliuki.bg. Преси се събра с някои приятели и колеги в столичния Plazza, където изпълни незабравими хитове като "Финални думи" и "Когато съмне".

На тържеството присъстваха други известни фолк изпълнители като Константин, Борис Дали и Андреа, както и някои от най-добрите приятели и близки роднини на Преслава. Отново се видя колко много е отслабнала Преси и как продължава да се топи. Феновете в заведението обаче останаха очаровани от рождения й ден.

[caption id="attachment_318714" align="aligncenter" width="300"]Преслава се готви да духне трите си свещички за своя 30-ти рожден ден Преслава се готви да духне трите си свещички за своя 30-ти рожден ден[/caption] [caption id="attachment_318716" align="aligncenter" width="300"]Коцето пее в чест на Преслава Коцето пее в чест на Преслава[/caption] [caption id="attachment_318717" align="aligncenter" width="200"]Константин и Преслава изпълняват своя звезден дует от миналото Константин и Преслава изпълняват своя звезден дует от миналото[/caption] Тази година на Преслава й се събраха доста юбилеи. Преди няколко месеца тя отбеляза 10 години на голямата сцена. Тогава феновете приятно я изненадоха с тържество по този случай, което я трогна. Именно затова Преси толкова години успява да се задържи сред лидерите в родния ни поп-фолк. Зад нея от години има стабилна маса почитатели, които я харесват и подкрепят, независимо от всичко. [caption id="attachment_318718" align="aligncenter" width="300"]Преси с Борис Дали и Андреа на своя личен празник Преси с Борис Дали и Андреа на своя личен празник[/caption] [caption id="attachment_318719" align="aligncenter" width="236"]Тук купонът вече е луд Тук купонът вече е луд[/caption] [caption id="attachment_318721" align="aligncenter" width="300"]Звездно трио се заформя Звездно трио се заформя[/caption] [caption id="attachment_318722" align="aligncenter" width="300"]Преслава се занася с Коцето и Борко Преслава се занася с Коцето и Борко[/caption] [caption id="attachment_318723" align="aligncenter" width="226"]Прелестна и щастлива Преслава на своя юбилей Прелестна и щастлива Преслава на своя юбилей[/caption]