Албена Вулева излезе пета от Къщата на Вип Брадър, но навън я чакаше голяма изненада!

Родителката на Албена Вулева - устатата рускиня Людмила Захажаева за пореден път шокира всички с отвратителното си поведение. Майката на Албена Вулева направи немислимото след като щерка й излезе от Къщата на Вип Брадър на пета позиция. Вместо да я прегърне и поздрави за успеха, амбициозната Людмила Захажаева изстреляла: "Видя ли?! Без мен в шоуто за нищо не ставаш. Когато бях с теб, си била най-коментирана, а после се изгуби сред посредствените". Обърнала й гръб и демонстративно се заприказвала с насъбралите се хора.

Това потресаващо разкритие направиха приятели на Албена Вулева, които снощи се бяха събрали в Нови хан, за да посрещнат своята дружка след двумесечното й "изгнание" в шоуто. Разбира се, пръв в редиците на посрещачите беше дългогодишният партньор на Албена Вулева - Недик, който след думите на Людмила Захажаева към Албена, тотално затвърди мнението си за нея.

[caption id="attachment_329734" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева бе обидена от майка си, но това не й попречи да се повесели след финала на шоуто[/caption]

Часове преди финала на шоуто видяхме как Людмила Захажаева бълва статуси във Фейсбук и призовава хората да не гласуват за Йорданка Христова и Влади Въргала, защото те не заслужавали и не били хората, които да "оправят" държавата. "Само Албена Вулева ще поведе България напред и гласувайте за нея", скъса се да повтаря Людмила Захажаева, но след посрещането на дъщеря си в студиото, тя дори не благоволила да отиде на купона заедно с нея, разказват близки на Албена Вулева.

Това за пореден път доказа слуховете, че Албена Вулева и Людмила Захажаева са игрила просто роля във Вип Брадър. Двете твърдяха пред камерите, че са неразделни, виждат се всеки ден и едва ли не са първи приятелки. Думите на рускинята към Албена Вулева обаче доказаха противното, а именно, че те почти не се срещат извън формата и се виждат основно на празници и рождени дни.

"Кой родител не би казал на детето си: "Браво, гордея се с теб?!". Кой родител би изтъкнал единствено своето предимство, както направи Людмила Захажаева. Тя директно изстреля на дъщеря си, че без нея, тя не става за нищо и има още много да учи от майка си. И това е било цял живот - Людмила винаги се е опивала да диктува на Албена как да живее и какво да прави, а ако не я послуша, я изкарва некадърна и глупава", коментират свидетели на случилото се снощи след предаването.

С типичния си непукизъм обаче, Албена Вулева изобщо не се трогнала от бръщолевенето на Людмила Захажаева, а отпрашила да купонясва цяла нощ - доволна, че най-после е на свобода.