Брюнетката бе засечена да се целува с непознат младеж в дискотека в Созопол. Двамата не спирали да се прегръщат и да танцуват. Младежът дори я придружавал до тоалетната.

 

Алекса Ангелова изглеждала видимо щастлива в прегръдките на новия си приятел. Двамата не спирали да дишат райски газ, употребата на който в затворени пространства е абсолютно незаконна. Той я глезел със всичко, което тя си пожелае.

 

Прежали го! Бившата на Денис Теофиков с ново гадже

Името на гримьорката се свързва с починалата звезда Денис Теофиков. Той ни напусна едва на 21 години, а обстоятелствата покрай смъртта му все още са неясни.  Двамата се радваха на много сериозна връзка, силна и чиста любов. Алекса продължава да пише в социалните мрежи колко й липсва Денис и как никога няма да го забрави, но е млада и трябва да продължи напред.

 

Преди няколко месеца половинката на Денис пусна непубликувана тяхна снимка, с която предизвика десетки  коментари. Мнозина я оплюват за това, че не спира да трупа слава на гърба на обичания изпълнител.

 

Гримьорката записа свое авторско парче и мислеше да пробива в чалгата, но казва, че не е усетила средата и това я е разколебало.

Източник: hotarena.net