На годишната си регулярна почивка отпрашиха Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Казваме "регулярна", защото тя се състои не само веднъж на 12 месеца, а и в точно определен период - рождения ден на Мечо, както го нарича Светлана и датата от сватбата им.

Знаем, че това е 12 юли - тогава Хрисито се е родил и тогава двамата се взеха преди вече пет години. За тези 5 лета Гущеровица успя да роди цели четири деца на мъжа си като четвъртото се появи едва преди 15 дни. Това обаче не попречи на двамата да заминат на море, за да си отдъхнат, а и бавачки и гледачки за бебето бол.

През седмица я бие, но веднъж годишно я води на Малдивите: Вижте романтичния воаяж на Гущерови! (СНИМКИ)

Снощи Гущеров изненада мрежата, пускайки снимка със Светлана и декларация колко безкрайно я обича. Тя била любовта на живота му и искал да е с нея и в този, и в други животи...

През седмица я бие, но веднъж годишно я води на Малдивите: Вижте романтичния воаяж на Гущерови! (СНИМКИ) - Снимка 2

Че как няма да иска, като блондинката е жена-мечта, просто перфектна. Тя го слуша за всичко, козирува, подчинява се и не спира да му "мяука". Въпреки скандалите, които той често й вдига и въпреки, че я бие, както неколкократно разкриваха ужасени техни съседи.

"И какво - през седмица я млати, ама веднъж годишно я кара на Малдивите или където и да било... Чудно просто, чак да се просълзиш от романтика и умиление", иронично коментират потребители в нета.