Максим Стависки пристигна тайно в България, глези се на Царево!

Максим Стависки, който заслужено си спечели ненавистта на българите с това, че уби младеж и остави момиче инвалид, отново е у нас. Причина за зверската трагедия преди години бе фактът, че Максим Стависки шофираше джипа си пиян. Е, за наше най-голямо учудване, той продължава да кара пиян. И отново го прави по пътищата на България.

Преди броени дни Максим Стависки пристигнал в Царево, където се е отдал на царска почивка и нескончаеми купони, обилно полети с алкохол. Фигуристът е дошъл тайно в страната ни и не е пожелал присъствието му да бъде оповестено публично, тъй като е отлично запознат с настроенията на българите спрямо него.

[caption id="attachment_319173" align="alignright" width="284"]Максим Стависки Максим Стависки уникално нагъл - продължава да пие и шофира[/caption]

Той е отседнал в малък, но скъп хотел в Царево, а при него вчера е пристигнала и Албена Денкова. Не се знае дали тази почивка на двамата е опит за стопяване на ледовете и затопляне на отношенията им, но е факт, че от доста време насам Албена Денкова е в опасна близост с уникалния цигулар Васко Василев.

"Максим Стависки прекарва повечето време в хотела, а като ходи на плаж, си търси отдалечени и пусти места, без много хора. Освен това почти винаги е с шапка и слънчеви очила, защото не иска да бъде разпознаван от околните. Това си е негово право, но лошото е, че продължава да пие и да се качва на колата. С очите си сме го виждали как надига чаша след чаша, а после яхва автомобила си. След всичко, което причини, как е възможно подобно нещо?!", разкриват потресени свидетели, видели с очите си какви ги върши Максим Стависки.

Припомняме, че след като предизвика чудовищната катастрофа и почерни цели две семейства, Максим Стависки не само не бе осъден за убийство, но съдът дори му върна шофьорската книжка. За болшинството от българите това бе нечувана несправедливост и присъдата предизвика лавина от гняв и недоволство, но Максим Стависки се измъкна невредим.

И очевидно не си е взел никаква поука, защото иначе нямаше да седне отново пил зад волана, както очевидно вече му е навик.