Гласовитата Преслава била забелязана в опасна близост с мафиот. Поп фолк дивата не изневерявала на имиджа на колежките си и си пада по лошите момчета

Петя Добрева по паспорт, по-известна като Преслава обича да се забавлява с интригуващо опасни мъже. Родената в Добрич пайнерка била забелязана в недвусмислена близост до екранния любимец Мариан Вълев.Куката, както е името на гангстера от вървежния сериал „Под прикритие” непрекъснато флиртувал с едрогърдестата певица на откриване на летния сезон на морета.

[caption id="attachment_316882" align="alignright" width="300"]Преслава се заиграва с опасен мъж Преслава се заиграва с опасен мъж[/caption]

Двамата били нон-стоп заедно на парти през двата почивни на Черноморието. Екранният чаровник завел фолк дивата Преслава не на чалга кръчма, а на хаус купон. 29-годишната певица и 45-годишният актьор не спрели да танцуват и непрекъснато да се снимат и качват общите си снимки в социалната мрежа.

По-късно двойката била забелязана в тузарския курорт Свети Влас да обядват в елегантен ресторант и вечерта в нощен клуб. Държанието им показвало, че имат не само добри приятелски намерения , свидетелстват гости от нощния клуб.

Клюката носи, че Преси и лошото момче на киното се познават от месец. Но познанството им не спирало дотук, а носи отпечатък на нещо по-сериозно. Въпреки че изпълнителката на „Водка с утеха” обикаляла заведенията да пее по участия, а бъдещата свекърва я следвала като „вярно куче” и копирала всяко нейно движение и обличане като омагьосана, Преси успявала да си „върти коня, както си знае”, шушукат колежки зад гърба й.

Малката Бирма, с когото Преслава живее под един покрив и възнамерява да узакони връзката си е спокоен, че майка му бди над любимата и отблъсква мераците на нахалните мачовци. Но певицата все пак е успяла под носа на родителката да се заплете с един, не по-малко опасен от кварталните свалячи мъж. Чарът на Мариан Вълев е безспорен и малко се тези, които са му устояли, носи мълвата.

Това обаче едва ли ще се хареса на Бирмата. Той е способен, въпреки любовта си да изгони Преси, само ако надуши какви ги върши хубавицата, категорични са близки до бизнесмена.