Преслава вбеси рокаджиите

Преслава се навлече гнева на любителите на тежката музика. Певицата, която е една от вървежните в поп фолка се е взела твърде насериозно. Преси непрекъснато демонстрира предпочитанията си към хеви метъла. Не само това, ами топ певицата на „Пайнер” дори и на участия не спира да прави знака на рокаджиите. С което вбесява не само феновете на хеви метъла, но и своите върли почитатели.

[caption id="attachment_331663" align="aligncenter" width="300"]Преслава се прави на рокаджийка Преслава се прави на рокаджийка[/caption]

Преслава непрекъснато се прави на метълка, а това не говори добре за нея, злословят зад гърба й и колежките от гилдията. Още повече, че пее чалга музика, недоволстват и фенове, и противници на лекия жанр в музиката.Рокаджиите обаче не спряха дотук, а буквално подлютиха социалната мрежа.

[caption id="attachment_331664" align="aligncenter" width="300"]Поредния гаф на Преслава Поредния гаф на Преслава[/caption]

Те непрекъснато отправят заплахи към добричлийката да спре с тези демонстрации, пише HotАrena.net.Но глуха за ропота им и на последното си участие поп фолк дивата не измени на себе си, а предизвикателно сви пръсти в хеви метълски знак. Което отново предизвика вълна от възмущения.

[caption id="attachment_331665" align="aligncenter" width="300"]Преслава развява прелести Преслава развява прелести[/caption]

Рокаджиите я разкритикуваха бясно, че на участието си е забравила да сложи женския си аксесоар и подробностите на горния й етаж прозират вулгарно през тънката й рокличка.Тази безспорна истина признават дори и най-върлите й защитници. Преслава не е от тези, които се разголва пред публика и облича предизвикателно, но в този случай наистина й лъсна всичко, все едно е без дрехи, казаха и клиенти на заведението, разбра и Kluiki.bg.

Рокаджиите се зарекли да наблюдават Преси отблизо и всеки неин гаф да качват във Фейсбук. Любителите на хеви метъла припомнят случай, когато певицата пяла с ултра къса рокличка. Но огледалният под на нощния клуб отразил онези части на Преслава, които не се огряват от слънцето. Всички посетители на известния клуб успели да видят прелестите й.