Преслава все още не може да повярва

Топ фолкаджийката признава, че е виждала много и повечето скандални неща, по време на участията си. Добричлийката вече осемнадесет години се изявява на сцената и била свидетел на много щуротии.

Името на певицата беше замесено в любовна интрига с Фики Стораро, преди двамата да си намерят половинки и народят деца.

След това Преслава лъсна в скандал с хапчета за отслабване, което тя отново отрече и дори не даде голяма гласност на клюката.

Друга история натопи Преси, че окрала Камелия в нейните проекти. На този слух обаче не повярваха и най-върлите противните противница на Преслава.

Грозен бе скандалът между нея и Галена. Половинката на Галин Вафлата се обиди на бившата си приятелка, че не тя, а Преслава грабна приза „Певица на годината“ преди години.

Оттогава отношенията им са на приливи и отливи, но определено не са се стоплили дотолкова, че двете отново да възобновят приятелството си.

Та Преслава е минала през ада на какво ли не, през всякакви изненади. Но последната буквално й „изкарала ангелите“, призна самата фолкаджийка. И тя била, че не пиян мъж, а пощуряла фенка изпратила сутиена си, червен на цвят, по нея.

„Добре, че беше зад гърба ми и не го видях. А и не ме удари по лицето“,недоумява Преси какво е провокирало реакцията на непознатата мома.