Преслава потъна в дълбока скръб

Поп фолк дивата Преслава се разболя от мъка, вече е тотално изтрита. Топ певицата на „Пайнер”, която доскоро се кефише, че все още е в сърцето и ума на бабаита Жоро Малката Бирма, вече е далеч от полезрението му. Певицата е напълно забравена от бившия си любим. Младият милионер се е отдал на денонощни купони и даже не си спомня за чалга звездата, твърдят столични бръмчалки.

Всяка вечер Малката Бирма, който доскоро странеше от купоните и се беше депресирал, отново показа мерак към гуляите. Жоро Малката Бирма е известен с пристрастеността си към запивки, като всяка вечер хвърля за купони доста хилядарки за скъпо уиски, квалитетно шампанско и щедри бакшиши.

Наскоро той бе залелязан в актуална столична кръчма да запива в компанията на милионерски наследници и няколко знойни златотърсачки, пише Слава. Красавиците лудували на макс, но Георги Станоев не бил особено близък с нито една от тях.

[caption id="attachment_340352" align="alignright" width="300"]Преслава още не може да забрави Жоро Бирмата Преслава още не може да забрави Жоро Бирмата[/caption]

Екс гаджето на Преслава бил щедър единствено на усмивки към палавите хубавици. Но неговите авери се радвали, че най-после Георги е забравил Преслава и продължава напред с живота си, разбра и Kluiki.bg.

Припомняме, че последната свалка на поп фолк дивата е варненски бизнесмен, а горещите им снимки от морската дискотека взривиха социалната мрежа. Скандалните фотоси отрезвили Малката Бирма и той осъзнал, че връщане назад, към Преслава, просто повече няма. Въпреки, че бяха разделени, бизнесмена налиташе на бой на всеки, който се доближеше до гласовитата пайнерка.

Последното меле стана на афтърпартито на Планета ТВ, където Фики Стораро и Преслава се гушкаха и целуваха на дансинга. Въпреки че е пак в обятията на млад и богат любовник, Преси не била доволна от негрижирането на Георги Бирмата. Певицата беше луднала от болезнената му ревност и кавгаджийския му нрав, но никак не харесвала, че новата й свалка имала тлъста креватна биография. Въпреки младостта си, през леглото на морския плейбой били минали красавиците на половин Варна. Това изобщо не допадало на Преслава, която също не обичала да дели любимия си с други.