Преслава отдавна не беше се хвалила с  наследничката си. Но на тази Нова година поздрави феновете си с кадър от хотел, намиращ се в българската СПА  столица Велинград. Който се прочу с най-скъпия куверт за празниците, обявен за  страната ни. Офертите тръгнаха от 1184 лв и стигаха до внушителната сума от 11 500 лева.

Но от петзвездния парк уточниха, че става дума за 4 дневен престой в супер луксозна обстановка и за президентския апартамент, в който може да се настанят  шест души.

В звездната нощ Преслава естествено имаше изява там. Фолкаджийката  се появи по едно време  в лобито на хотела заедно с Паола. Певицата бе облечена цялата в злато, а щерка й, която видимо порасна бе наконтена в розова рокля, досущ като малка госпожица.

Преслава се фръцка с дъщеря си в хотела с куверт за 11500 лв (Вижте колко порасна Паола – Снимки)

Двете момичета се снимаха и поздравиха феновете с настъпването на 2023 година.

Момиченцето много е израснало на височина и си личи, че е захитряло. От кадрите се вижда, че Паола е започнала да се срамува от непознатата обстановка, преди бе палава и неудържима, а сега гледа майка си право в очите.  И няма как да не е така.Преслава от малка я глези с луксозни обстановки и я свиква на разкош.

Преди известно време Преслава сподели, че малката пее много и вярно  като нищо в рода им ще иа   още една певица. След мама и леля и Паола може да тръгне по техния път.