Преслава реши да си отмъщава на Георги Станоев по жесток за всеки мъж начин!

Коварна, отмъстителна и много злопаметна. Такава се оказа Преслава, която още не може да приеме действията на Бирмата по време на тяхната любовна връзка. Очевидно певицата е останала силно наранена от Георги Станоев и затова на свой ред реши да му отмъщава, научи Kliuki.bg.

Пъкленият план на Преслава включва много мъже. Фолк дивата в момента е отдадена на много необуздани авантюри с различни младежи, но не какви да е. Повечето от мъжете, с които Преси отмъщава на Жоро, са негови приятели. Те всъщност са вече и нейни приятели, тъй като месеци наред всички бяха една компания. От нея обаче вече няма и помен. Преслава съблазнила повечето приятели на Бирмата, при това понякога пред неговия поглед в нощни заведения.

[caption id="attachment_332953" align="alignright" width="300" class=" "]Преслава съсипва Бирмата по жесток начин Преслава съсипва Бирмата по жесток начин[/caption]

"Да я вижда с други мъже просто го побърква. И преди това беше ревнив, но приятел да я докосва и прегръща... Това го съсипва." - споделя близка до Георги Станоев.

Преслава обаче изобщо не се трогва. Тя е толкова огорчена от Бирмата, че би го съсипала дори по още по-жесток начин. Освен това се говореше, че Жоро й е изневерявал неведнъж по време на връзката им. Той се държеше изключително властно с нея. Повечето фенове на Преси помнят как двамата даже се сбиха в нощен клуб, в следствие на което Бирмата дори имаше кръв по лицето.

"Тя го обичаше, наистина. Вярваше, че най-после е открила любимия мъж, с когото да направи собствено поколение. С времето обаче той я разочароваше все повече. Накрая й стана съвсем ясно, че това не е мъжът, с когото би могла да свие семейно гнездо." - разкрива приятелка на Преслава.

Певицата има умението да удря там, където отсрещният човек най-много го боли. При Бирмата това е мъжкото му достойнство, което в момента е разклатено от многобройните забежки на Преси с приятелите му.