Преслава превзе Москва

Поп фолк дивата Преслава подлуди публиката на руската столица Москва. Двете с колежката си Андреа бяха поканени да изнесат концерт в многомилионния град. Песните, които изпяла половинката на националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев не предизвикали такъв фурор, както пеенето и репертоара на брюнетката. След нейното изпълнение руската публика буквално изригнала, свидетелстват очевидци на турнето.

Гласовитката получила толкова много овации и ръкопляскания ,каквато любов и признание на таланти си имала и преди четиридесет години примата на българската естрада Лили Иванова пише HotArena.net. Преслава буквално била аплодирана като кралица . От благодарност към вниманието и обичта на аудиторията, родената в Добрич певица се разхвърлила пред

[caption id="attachment_328737" align="alignright" width="300"]Преслава взриви московската сцена Преслава взриви московската сцена[/caption]

полудялата публика и метнала сутиена си към нея.

Женският аксесоар попаднал на руски милионер, който притежавал два хотела и една автокъща. Той бил изключително впечатлен от гласовите данни и визията на чаровната певица и поискал да се запознае с нея. Но след концерта охраната на Преслава не го допуснала до нея. Въпреки това напористият богаташ не се отказал и вечерта в хотела изпратил на пайнерката кошница с над сто алени рози, разбра Kluiki.bg.

Въпреки красноречивият знак за внимание и уважение Преслава не се решила на стъпката да се запознае с милионера. Но близки до звездата твърдят, че тя вече не е така плашещо слаба, както доскоро. Припомняме, че заради застрашителната слабост, която й „отне” естествената хубост и визия дори се появиха съмнения в публичното пространство, че Преслава страда от анорексия.

Но явно певицата по-.скоро е била стресирана от бившото си гадже милионера Георги Станов-Малката Бирма, заради когото отслабна драстично, за да му се хареса. А и безкрайните кавги, скандали, сцени на ревност във връзката им допълнително стресирали певицата и предизвикали драстичното й отслабване. Но сега, след като се разделиха с Бирмата, Преслава отново си възвръщала живеца и нормалната си фигура.