Цялото семейство на Преслава се събра на партито за рождения ден на малката Паола, която навърши шест годинки. Догодина сладураната ще тръгне на училище и само можем да предположим какъв купон ще се вдигне тогава...

Преси пусна снимки с половинката си Павел Лазаров, сестра си Ивелина Колева и родителите си, които много рядко се показват в публичното пространство. За пръв и последен път май сме ги виждали преди десетилетие и това е по тяхно настояване, защото не искали светът да се занимава с тях. Нормално...

Фенове на добричлийката моментално започнаха да се чудят на кого прилича тя, разбира се, преди да се окепази с операциите на лицето си. Знаем, че тя има две ринопластики, след които, с огромно съжаление, можем да кажем, че си изгуби така характерния и пленителен чар. Но... тя си знае.

По мнението на повечето потребители, преди да легне под ножа, Преслава е приличала малко повече на майка си. За сметка на това пък щерка й Паола има някои видими черти на дядо си, нейния баща.

"Всъщност, въпреки че са сестри, Преси и Ивелина никога не са си приличали много. Може би, защото едната има повече от майката, а другата от бащата. Сега обаче Колева е станала по-хубава от Преслава, а причината е, че е съвсем натурална. Дано и на нея не й щукне да се орезили", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com