Преслава и Ивана в лют скандал заради Наградите! Едната смята, че й завиждат, а другата омаловажава титлата й!

Снощната церемония на компания "Пайнер", на която бяха връчени отличията за 2014 година, предизвика масови конфликти между изпълнителите. Въпреки че Ивана отдавна не е слагана в сметките, основно заради възрастта си, тя не пропусна да се замеси в скандал, и то с Преслава, която стана Певица на годината. Изпълнителката на "Като на 17" се изказа твърде пренебрежително към наградата на Преси, издигайки в култ "Музикален идол", която спечели Галена. Това силно е подразнило Преслава, научи Kliuki.bg.

"От години насам "Певица на годината" е най-престижната награда. Някои хора обаче не могат да приемат, че ги задминах и се опитват всячески да омаловажат успехите ми. Отвратена съм от такова поведение. Не съм вярвала, че ще се стигне дотук, да не се признава постижението ми." - вайкала се Преси зад кулисите.

[caption id="attachment_336093" align="alignright" width="300"]Преслава и Ивана изпаднаха в конфликт заради Наградите Преслава и Ивана изпаднаха в конфликт заради Наградите[/caption]

Близките до Певица на 2014 година пък считали, че Ивана е сериозно завидяла на Преслава, понеже преди 30-годишната певица от Добрич да стане звезда, именно Ивана беше големият хит на Наградите. И след като Преслава я е минала по брой "Певица на годината", побесняла.

Трябва да се спомене обаче, че всъщност въпросът относно това - коя е най-значимата награда, остава отворен. Миналата година Анелия беше убедена, че е била на върха, когато грабна "Музикален идол", но дали е било така?! Ако слушаме Ивана, да. Но пък феновете на Преслава и самата тя мислят друго.

От Наградите обаче най-разочарована остана Джена, която е била залъгвана от Митко Пайнера, че най-после е дошъл мигът й, а всъщност дори не помириса двете най-големи награди. Тя в момента беснеела, без да осъзнава дори, че никога не е била претендентка за номер 1 в "Пайнер". Зад нея няма и кой да застане, както направи Ивана с Галена.