Преслава показа характера си и отвърна подобаващо на обидата на Николета Лозанова!Любимката на поп фолка Преслава за пореден път показа характера

си на мъжко момиче, което не си оставя магарето в калта. Снощи тя получи неочакван и неоправдан удар от Николета Лозанова. Която използва ефира на Би Ти Ви, за да обяви Преслава за застаряваща и със залязващ статут. [caption id="attachment_384578" align="alignright" width="260"]Преслава Преслава извади факти, от които на някои хора им се приходи до тоалетна, но уви...[/caption] Това се случи преди да се излъчи репортажа за Фики Стораро и годеницата му Гюлджан. Миг по-рано НиЛо заяви с ехидна усмивка: "Следващото видео може би ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут". Не е ясно кое е предизвикало тази злоба у Лозанова и дали Преслава не е отнесла някое нейно гадже като куцо пиле домат. Петя от Добрич обаче показа коя е и моментално отвърна на атаката на хубавицата от Караджово. Две мнения няма, че в случая буквално я заби в земята. Тъй като думите й не са прости обиди, хвърлени на вятъра, а истина, подплатена с доказателства. При това видими от всички. "Смешница! Та аз имам това, което ти никога няма да имаш. Имам хора, които не само ме обичат, те ме обожават. А на теб май само претенциите са ти останали. Но така е било винаги. Толкова е простичко. Я си погледни Фейсбука и виж колко "фенове" си събрала за над десет години", отвръща на удара Преслава. Този път добричлийката определено излезе победител от "схватката" с Николета. Защото само един поглед в страниците на двете в социалната мрежа е достатъчен, за да се види следното.

Официалната страница на Преслава е събрала рекордния за всяка певица или звезда у нас 686 729 харесвания. Докато официалната страница на НиЛо (с тикчето отстрани) се радва на мижавите 169 356 харесвания.

Повече от странно е наистина, че толкова широко рекламираната Николета е успяла да събере в пъти по-малко последователи от Преслава. За обобщение ще съобщим колко фенове имат и някои от другите по-вървежни чалга диви. Почитателите на Галена в момента са 408 513. Докато тези на Емануела са 182 990. Мария, която вече е прясно разведена пък се радва също на скромните 182 671 последователи.