Преслава отчаяно моли Бирмата да миряса

Поп фолк дивата Преслава не може да си отдъхне от притеснения. Форкаджийката е заплашена от бившия си любовник Жоро Малката Бирма, че я очаква наказание. Както и новия й любовник, варненския бизнесмен Христо Попов. Ултра ревнивият милионерски син бил набрал на морския плейбой и заплашил, че ще му избие зъби, както стори на колегата на Преси Фики Стораро.

Той дори обещал мелето да е още по-голямо и зрелищно. Припомняме, че патакламата между Малката Бирма и сина на Тони Стораро се случи на афтърпартито по случай награждаването на Планета ТВ. В столичен нощен клуб звездите на „Пайнер” се бяха събрали, за да отпразнуват отличията си. Топ певицата на „Пайнер” и най-добрия певец сред мъжете танцуваха страстно на дансинга, като си удариха и по една-две целувки. В това време в дискотеката нахлу Малката Бирма, заедно с няколко свои копои.

[caption id="attachment_341175" align="alignright" width="300"]Преслава отчаяно моли Бирмата да миряса Преслава отчаяно моли Бирмата да миряса[/caption]

Ревнивецът спретна чутовно меле, като при сблъсъка и той, и противника му пострадаха. Сега екс любовника на поп фолк дивата се е заканил да повтори номера, но този път на мушката му е варненския плейбой, пише HotArena. Двамата с певицата се запознаха в морска дискотека, където тя имаше участие. След това снимките с горещите им целувки обиколиха Интернет пространството. Въпреки забежките на любимата си Малката Бирма е готов на всичко, но да си я върне. Той непрекъснато я следи, като по дирите й праща своите гардове.

Те са неотлъчно до нея и буквално й дишат във врата при всяко едно участие на певицата из страната. Наскоро пловдивски милионер изпратил на Преслава, в гримьорната, й пет кошници с по петдесет червени рози във всяка. Една от най-оборотните певици на „Пайнер” ги приела и била готова да се срещне с него, след като изпее репертоара си, научи и Kluiki.bg. Каква била изненадата й, когато разбрала, че мераклията си е тръгнал предварително. По-късно Преслава обаче научила цялата истина.

А тя била, че бодигардовете на Георги Станоев видели свалката и директно предупредили филибелийския феодал да си обира партакешите, за да не го принудят с юмруци. За да не се стигне до силова разправия, богаташа напуснал тихомълком заведението. Тази новина безкрайно вбесила Преслава, но тя нищо не можела да стори. Отчаяно молила Бирмата да спре да я преследва и тормози, но той нехаел за воплите й.