Някога режели носовете на престъпниците за наказание, а в наши дни хората с пари и свободно време си го причиняват сами, при това от суета. Преслава е една от родните звезди, запътили се към опасността да останат без дихателен орган, предвид факта, че на практика носът й е на изчезване. След като певицата си резна носа преди близо петилетка, изглежда наскоро отново се е подлагала на пластична операция. За сметка на това пък зъбите и устата й, са станали като на Лешникотрошачката от балета на Чайковски.

 

Очевидно е, че суетните жени, които разполагат със солидни финансови средства могат да живеят цял живот без пластични операции, но в никакъв случай не могат да минат само с една такава и носът на Преслава е живото доказателство за това. Тя го намали драстично в Турция през 2019 г., заради което стана обект на остри критики и подигравки. Това й превърна в двойница на най-голямата й конкурентка в лекия бранш и нейна бивша приятелка – Галена.

 

Преслава извади зъби като на Лешникотрошачката

Към днешна дата обаче двете чалга икони вече са твърде различни, тъй като Галена дори и да е променила нещо в носа си, го е направила твърде деликатно за разлика от Преслава, която вече почти е без нос. И с просто око може да се забележи колко намален е дихателният й орган в сравнение с миниатюрните му размери през 2019 г. Този факт направи силно впечатление в новогодишната нощ, когато певицата бе специален гост в празничната програма на Нова тв. Камерите я уловиха неколкократно в близък план и в профил, от което се разкри ужасяваща гледка.

 

Профилът на звездата прилича на рисуван от начинаещ художник на карикатури. Лицето й като цяло приличаше на тотална гротеска – неестествено големи очи, подчертани с изкуствени мигли и гонове грим, а мястото на носа е заето от лека издатинка с две дупки, вместо ноздри. За сметка на това пък устат ай също е огромна и очевАдно надута по изкуствен начин. зъбите й пък изпъкват като на Лешникотрошачката, скулите са остри, изпъкнали и напомнящи за друг приказен образ – този път от анимационно филмче – злата орисница от „Спящата красавица“ на Дисни.

 

По всичко личи, че певицата не е спряла с разкрасителните процедури след злополучния опит през 2019 г. и се е обезобразила още повече. Не е изключено да е направила това при същия пластичен хирург в Турция, при който се оперира и преди. На фона на подигравките Преслава обяви, че се харесва и смяташе, че критиките са породени от завист. Съвсем скоро носът на Майкъл Джексън може да изглежда като на Пинокио спрямо този на родната звезда.

Източник: Уикенд