Раздялата между Галена и Преслава още е обвита в мистерия

Двете най-близки приятелки от години са смразени, но така и не разкриват истината за проваленото си приятелство. В началото на кариерата си двете хитови певици на „Пайнер“ са делели една квартира и са си помагали в трудностите. Но това вече е  отдавна в миналото, а чалгарките не отронват и дума защо това се е случило.Нито каква е истинската причина за раздора на отношенията им.

Както е модерно напоследък сред звездите и Преслава отговори на въпроси на фенове в социалната мрежа. Родената в Добрич поп фолк дива заговори за новата си песен, която скоро ще види бял свят. Но обяснимо нейните последователи отново превъртяха назад лентата и я попитаха коя я причината двете с Галена да не се „дишат“.

„Няма такова нещо да сме се смразили с Галена. Просто не сме така близки, както в миналото. Но се чуваме и си говорим. Галена винаги ще остане моето слабо място“, многозначително отговори на питанката Преслава.

Официалната версия за студенината между двете най-любими певици е наградата „Певица на годината“, която грабна половинката на Павел Лазаров. Но малко след това в интервю Галена отрече това да е причина за края на дружбата им. И дебело подчерта, че за нея и феновете й нямат никаква стойност наградите.

Неофициалната клюка е Фики. Двете не успели да го разделят, затова Галена побързала да го задоми, като дори му станала кума.

Дали това е така или пък не, Преслава и Галена не отронват  и дума, и продължават да държат феновете си в недоумение.