Коя е най-скъпата фолк певица у нас?! Както знаем, все още си остава един от най-слушаните жанрове този на поп-фолк музиката! Преслава отново бие конкуренцията си!

Въпреки спада в последните години, все още музикалните компании у нас бълват нови и нови така наречени музикални звезди, които имат един или, ако са късметлии, няколко хита за сезон и голяма част от тях бързо залязват от звездния небосклон.

Има и такива обаче, които вече години пеят и са се наложили, имат голяма аудитория от фенове и поддържат интереса на слушателите на тази музика. Сред водещите музикални компании са "Пайнер", "Ара Мюзик", "Диапазон" и "Съни Мюзик", пишат и от изданието "За Жената".

[caption id="attachment_323792" align="alignright" width="300"]Преслава е най-скъпата фолк певица у нас Преслава е най-скъпата фолк певица у нас[/caption]

Въпреки славата, мнозина могат да контактуват с имена като Глория, Анелия, Преслава, Галена и срещу поемане на пътните им разноски и един солиден хонорар, както и престоя, хотел и всичко останало в съответния град, всеки би могъл да си направи незабравим спомен за сватба, семеен или градски празник, могат да участват в обществени или политически събития, концерти, стига съответният изпълнител да няма  против да го свързват с тях след това. Самият Веселин Маринов, както и някои популярни изпълнители от естрада ни, го е правил многократно.

Най-скъпо платената изпълнителка си остава и тази година Преслава. Девойката от Добрич пее за хонорар от седем хиляди, като се предполага, че ще пее на живо за празника, според данни от "Флагман.бг".