Асен Блатечки и Диляна Попова лъснаха в пресата с враждебните си съобщения!

Шокиращи SMS-и между Диляна Попова и Асен Блатечки накараха пресата буквално да гръмне. Съобщенията бяха "услужливо" извадени на показ от приятелка на манекенката Диляна Попова, която преди няколко месеца дари актьора със сина му Борил.

Към днешна дата обаче става ясно, че малкото момченце е единственото, което ще свързва двойката оттук нататък, тъй като от любовта им не е останал и помен, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335147" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна Попова страшно наранена от Асен Блатечки, сагата приключи[/caption]

"Как мислиш, че ще продългжим заедно?!", този въпрос задала в съобщение по мобилния телефон Диляна Попова на Асен Блатечки. А отговорът, който получила от него след близо два часа гласял: "Реших, че е най-добре да се разделим. Не сме един за друг. Връщам се при семейството си. Отговорността ми към Борил продължава. По-късно ще се срещнем, за да поговорим".

Тези жестоки думи на Асен Блатечки към Диляна Попова дошли не кога да е, а точно навръх големия християнски празник Коледа. А вместо усмивки, Диляна го прекарала в сълзи, разкрива приятелката й.

Всичко тръгнало оттам, че дни преди Коледа Асен Блатечки съобщил на Диляна Попова, че ще прекара празниците със семейството си - Катерина Горанова и тийнейджърката Катя, които явно винаги са били на първо място в сърцето му.

"Диляна остана като попарена. Тя не вярваше на ушите си, че Асен ще я зареже сама с Борил на първата им Коледа заедно. Тя дори реши, че причината е в дъщеря му и на няколко пъти покани момичето в дома си. Асен обаче твърдо отказа като й заяви, че щерка му не я понася", разказва близката дружка на красивата Диляна Попова.

В един момент нервите на манекенката не издържали и разговорът с Асен Блатечки загрубял. Вследствие на което той си грабнал шапката и се изнесъл от апартамента й като я оставил там сама и разплакана. А после дошъл ред и на въпросните SMS-и.

"Сагата между двамата свърши окончателно. Не знаем какво ще стане оттук нататък и дали той наистина ще остане с Катерина Горанова, но е ясно, че двамата с Диляна тръгват по различни пътища, а Борил ще е единствената им връзка занапред", коментират и приятели на актьора от театралните среди.