Жоро Бирмата е целия в кръв и с разбита глава в болница, Преслава плаче в истерия до леглото му!

Снощните награди на телевизия "Планета" се превърнаха в същински екшън. Както се разбра преди час, в дискотеката в Студентски град, където бе афтърпартито на певците, стана кърваво меле. Предизвикано от Георги Станоев или Жоро Бирмата, предадоха очевидци на побоя пред Блиц.

Към момента Бирмата е настанен със спецена глава по спешност в болница, а Преслава, макар и бясна от постъпката му, плаче неутешимо до леглото му. Макар че самата тя била основната причина за развоя на събитията.

[caption id="attachment_336078" align="alignright" width="300"]Преслава Жоро Бирмата в болница с разцепена глава, Преслава в шок[/caption]

Очевидец на побоя разкри, че Бирмата нахлул в дискотеката в малките часове на нощта, където заварил любимата си в доста неподходяща за любовния й статус позиция. Преслава била видимо пияна и не знаела какви ги върши.

"Тя беше като луда, така се бе насвяткала. Първо увисна на врата на Фики Стораро като започна да го целува, да хапе устни срещу него и да върти задницата си като центрофуга. След това, когато той я отклони тактично от себе си, Преслава налетя на Стоян Дудов - момчето от последния й клип. Започна да се натиска и с него и точно тогава влезе Бирмата. Стана страшно", още потресен от видяното в бара разкрива свидетелят.

Очевидно посръбнал и той, ревнивият Жоро Бирмата грубо изблъскал Преслава от Стоян Дудов и се хвърлил отгоре му с юмруци. В мелето се оказал и сина на Тони Стораро - Фики Стораро. Той, горкият, не успял да се порадва на победата си и наградата "Певец на годината", тъй като бил с разкървавен нос и уста от тежичката ръка на Бирмата.

Миг по-късно обаче здраво пострадал и самият инициатор на боя, след като подивяла от ярост, охраната на дискотеката и в частност на афтърпартито на звездите, му сцепила главата, без да я е грижа, че посяга на милионерски син.

Още не се знае какво е състоянието на Жоро Бирмата към момента, но той светкавично е откаран в болница, а Преслава е неотлъчно до леглото му вече часове наред.