Ани Цолова и Ани Салич от години са колежки в обща медия, но войната помежду им е кървава!

Нечуван скандал накара медиите буквално да гръмнат след като Ани Цолова официално обяви война на колежката си Ани Салич. Шокиращото разкритие на водещата на сутрешния блок накара ръководството на Нова телевизия да подскочи като ужилено, тъй като двете топ журналистки са на път да сринат имиджа на медията.

Разкритието на Ани Цолова действително се счита за шокиращо, както от колегите, така и от шефовете, въпреки че тя има пълно право в случая. "Права е Ани. Шашна ни обаче начинът, по който директно се нахвърли върху Ани Салич, все пак работят за един работодател", коментират от нюзрума на телевизията.

[caption id="attachment_337609" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова не издържа повече на привилегиите на вип колежката си и изригна[/caption]

Както и да е - реалната причина за войната между двете е отчаяната им битка за слава и определението "най-добър журналист" в медията. Надпреварата между Ани Цолова и Ани Салич датира от години, още докато двете заедно работеха в Би Ти Ви. А сега разпрата им продължава с още по-голяма сила в Нова телевизия, пише агенция Пик.

Преди броени дни обаче напрежението ескалирало дотам, че Ани Цолова вдигнала див скандал пред всички, задето само и единствено Ани Салич се ползвала с привилегиите на шефовете на работното място. За доказателство Цолова визирала подземния паркинг на телевизията, в който единствено богопомазаната Ани Салич имала право да паркира личния си автомобил, редом до тези на ръководството.

"За каква се е взела тя?! Откъде накъде е по-добра от мен, Виктор или останалите колеги, че всички с нея да се съобразяват", избухнала Цолова. Оказа се, че Ани Салич се появявала като принцеса на работа цяла зима и студът изобщо не я вълнувал. След края на работния си ден, тя слизала с асансьора директно в подземния паркинг, на топло се качвала в колата си и доволна потегляла към дома.

Докато Ани Цолова, която идва най-рано в телевизията, заедно с Виктор Николаев за сутрешния блок, трябвало да паркира малката си количка на открития паркинг, който се намирал доста далече от входа на телевизията. Това я затруднявало често, тъй като след работа, колата редовно отказвала да запали от студа.

Ани Цолова на няколко пъти намеквала, че подобно разделително отношение към Ани Салич и останалите не е редно, но никой не я слушал. Тези дни напрежението между двете ескалирало, а разкритието на Ани Цолова за превилегиите на колежката й втрещили всички.

"Ани може и да е права в недоволството си, но не биваше да дава гласност на проблема и да вади кирливите ризи на колегите от собствената си телевизия. Но от друга страна пък войната между двете е от толкова дълго време, че в крайна сметка всеки може да изтрещи", коментират служители от медията.