Търпението е злато, разправят хората, но и то си има граници. И понякога има свойството да приключва рязко, в най-неочаквания момент. В доказателство за това се превърна и Гала, която години наред търпеше слуховете по адрес на връзката й със Стефан Николов, флиртовете на непознати с него и прочие... но вече жестоко й писна.

Причината за гнева й, който изригна като вулкана Везувий, са последните писания, според които тя и Николов са приключили завинаги. Като повод се изтъкваха нови забежки на Стефан и това, че значително по-млад от Гала, той не я обичал и просто се ползвал от благата покрай кариерата й.

Водещата на "На кафе" явно е излязла от кожата си и този път не си спести "съветите" към зложелателите. "Ще го кажа така - моля, всички незадоволени жени, както и нереализирани в живота си мъже, да спрат да се занимават с мен и семейството ми. Насочете вниманието и взора си другаде, а не върху мъжа ми. И бъдете сигурни, че така ще ви е по-добре, дори ще имате шанс за собствено щастие и развитие", иронично подхвърлила водещата пред обкръжението си в столичен ресторант, с което обсъждали последните писания. Тя изстреляла това достатъчно високо, за да се чуе от всички на съседните маси.

"Разбира се, Гала е достатъчно възпитана и никога не би излязла с подобни декларации в мрежата, за да й се смеят и одумват. Но и нейното търпение си има и граници, и край. Още повече, че е убедена в любовта и бъдещето си със Стефан", разкриха свидетели на случката.