Прелъстена и изоставена ли е Кали?! И то, когато имаше мерак да роди четвърто дете от младото си гадже... Както знаем, от доста време насам, тя имаше връзка с по-млад от нея пловдивски бизнесмен, собственик на верига аптеки. Певицата се хвалеше с него и не криеше, че иска да го дари с наследник, защото той още няма такъв.

Вместо бебе обаче, май мирише на раздяла, коментират нейни фенове в нета, след като станаха свидетели на странен пост, качен на стената й. В него Кали пожелава на някого - очевидно на любимия, да открие това, което така и не е успял да види в нея. Странно, а?!

Прелъстена и изоставена?! Младото гадже натири Кали: Ето какво му написа певицата! (СНИМКИ)

При все, че до момента певицата нито веднъж не се показа с въпросния мъж, а го правеше спокойно с всички останали преди него, връзката им будеше съмнение още от началото.

"Той не иска да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят, или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините", казваше Кали.

Дали връзката й е приключила, или това е начин да събуди любопитството на последователите си, ще се разбере по един или друг начин.