Алекс Сърчаджиева се подложи на диетата преди старта на Вип Брадър!

Чаровната Алекс Сърчаджиева изглежда по-добре от всякога и това е видно за всички. Алекс винаги е била красавица, но на старта на Вип Брадър зрителите констатираха, че е отслабнала и с перфектни мерки. Любимата на Иван Ласкин сподели, че наистина се е подложила на диета или по-скоро здравословен хранителен режим, благодарение на който се чувства страшно добре, жизнена и като 20-годишна девойка.

Тайната на Алекс Сърчаджиева се крие в това, че чаровницата е спряла консумацията на месо и си позволява единствено риба. Всеки ден тя приема по около 400 грама плодове, без банани и смокини, и пие поне 2 литра прясно сварен чай от билки. Самите билки не са точно определени, а Алекс Сърчаджиева ги разнообразява, за да достави на организма си полезните вещества на всяка една от тях.

[caption id="attachment_326635" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева изглежда наистина прекрасно[/caption]

Само за 2 месеца Алекс Сърчаджиева е успяла да се прости с 6 килограма, като отслабването й е полезно именно, защото става постепенно, а не ударно и с глад, пише вестник "Всеки ден".

Първоначално проблемът на Алекс Сърчаджиева бил в това, че продължава да приготвя пържоли и различни вкусотии за половинката си Иван Ласкин, който като повечето мъже, не може без месце на масата. Изкушавала се и й се случвало да опита късче пържолка или друг деликатес, но бързо се взимала в ръце и се задоволявала със собственото си меню.

След като видяла първите резултати и почувствала тялото си едновременно красиво, но и пречистено, Алекс Сърчаджиева сякаш забравала дилемата - да се изкуша или не и е напълно убедена, че полезната храна е от главно значение за здравето на тялото и душата.

Зрителите и почитателите на хубавицата са категорични, че Алекс Сърчаджиева изглежда перфектно и може да сложи в малкото си джобче доста момичета на възраст между 18-25 години.

"Алекс прилича на ученичка. Като гледаме какви момичета мутанти има в родните школа, които не спират да се тъпчат с бързи и вредни храни, а в 11 клас вече приличат на лелички, то тя е направо детенце. Иван Ласкин извади най-големия късмет с момиче като нея", коментират потребители в интернет.