Лидия Стаматова, популярна просто като Лидия, е сред най-красивите, че да не кажем и най-красивото лице на чалгата към днешна дата. Мнозина, особено младите, се чудят и маят как е възможно такава съвършена красота да се появи на света.

Прекрасна е, нали?! Почти неземна!... Но хайде да си припомним Лидия преди операциите! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Всъщност имат правото да се питат, защото Лидия е едва на 21 години и едва ли ще се намери човек с акъла си, който да предположи, че това лице е фалшиво. А то е именно такова - изкуствено ОТ-ДО!

Прекрасна е, нали?! Почти неземна!... Но хайде да си припомним Лидия преди операциите! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

За безумно крехката си възраст, протежето на Галин и настояща любима на рапъра Атанас Колев е минала през скалпела толкова пъти, че свят да ни се завие. Всичко по нея е променено, оформено, разкрасено. Само носът й е променян няколко пъти, да не говорим за устните, скулите, овала, брадичката, очите, бюста...

Прекрасна е, нали?! Почти неземна!... Но хайде да си припомним Лидия преди операциите! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

За тези, които не са виждали снимки на истинската Лидия - ами, ето ги! Както виждате, нищо, ама нищо общо със сегашния й вид. Първата изява на певицата е по време на наш музикален формат, където се вижда, че пее добре, но не е нищо особено и на практика не успява да блесне.

След като се запознава с Галин обаче, той вижда в нея потенциал, но първо я съветва да смени фейса и цялостния стайлинг. Тя го слуша, а оттам насетне резултатът е пред очите ни.