Андреа нещо я дърпа нервата напоследък и изригва срещу всеки, който й се мерне пред очите. Ту някой й дължал пари, ту някаква телевизия не искала да я излъчва, сега пък шеф Ангелов й крив.

Да, бившата Пулевица се изрепчи на Виктор Ангелов и Хелс Китчън, след като отиде да се наплюска с родителите си като ВИП гост в предаването. То не беше мрънкане, то не беше чудо после...

"Ама какво е това?! Цял час чакаме и нищо - няма храна, няма обяснение. Само ни казаха да търпим и толкова. А като все пак дойде храната, имаше вкус на подметката ми. Отвратително качество, отвратителен вкус", разпищя се в нета певачката.

Освен това тя захапа и лично шеф Ангелов като заяви, че видиш ли, той си позволил да се вземе за звезда и се държал супер арогантно с нея и родителите й.

"Позволи си да дърпа телефона на баща ми! Що за наглост и лошо възпитание?!", кудкудяка Андреа, но този път не позна с кого се е захванала. Шеф Ангелов побеснял от думите й, издават от екипа на продукцията и какъвто си е устат, хич не й цепил басма.

"Ти коя беше, бе моето момиче?! Ааа, чалгаджийка някаква... Извинявай, много сте и не помня имена", заби я директно шеф Ангелов.

Източник: Crimesbg.com