Пиар ли им липсва напоследък, че трябва да си показват интимните преживявания пред всички?! Това се чудят потребители за Николета Лозанова и Ники Михайлов, които са двойка от години и уж нямаха нужда от самореклама. Е, явно е уж, защото фотото, което показаха, говори друго.

Снимка на това как двамата го правят в колата - демек целуват се, а с намигване подсказват и какво следва след целувката, разбуни духовете в нета. Едни им се зарадваха, но други са убедени, че това е пресилено, прекалено и живо преиграване.

Прекалено: Николета Лозанова и Михайлов показаха как го правят в... (СНИМКИ в натура)

Имаше и коментари от сорта, че идеята явно е на НиЛо, която наскоро бе описана като фриг@дна жена, която отдавна не можела да даде наслада на партньора си. А Николай Михайлов се утешавал в обятията на млада руса девойка.

Прекалено: Николета Лозанова и Михайлов показаха как го правят в... (СНИМКИ в натура) - Снимка 2

"Николетка навярно е побесняла от тези разкрития и сега драпа да покаже колко е желана от вратарчето, но истината е, че такива като нея само умеят да позират за снимки. Веднъж като легнат в кревата и основно седят като мумии, нищо не могат да направят като хората", коментират в мрежата.

Дали това е така, или двойката още гори от страсти, няма как да знаем. Но е факт, че любовта, когато е истинска, не се нуждае от показност.