Да се натискаш публично пред познати и непознати, е характерно, а и разбираемо за първите трепети на тийнейджърите. Но да го правят хора, прехвърлили 40-те, че и семейни, ни идва лекинко в повече.

Става дума за Мария Игнатова и половинката й Ивайло Цветков - Нойзи, които се награбиха пред десетки погледи на техни приятели и близки, по време на представянето на книжката му "Диалози". Подобно нещо Игнатова не е правила и по времето на дългогодишната си връзка с Димитър Рачков, но сега нещо се чалдиса.

Преиграват: Мария Игнатова и Нойзи се награбиха публично, но фалшиво! (вижте СНИМКИТЕ)

Пред гостите си Нойзи обяви, че Мария го подтикнала да издаде книгата, която де факто не е нищо особено - събрани лафове от негови интервюта с популярни личности. Но при все, че така нареченият писател живее охолно в дома на жена си, няма да е зле и той да извади някой лев от продажбите, дори и да са скромни.

Преиграват: Мария Игнатова и Нойзи се награбиха публично, но фалшиво! (вижте СНИМКИТЕ) - Снимка 2

Поведението на Мария към него обаче най-много удиви всички, да не говорим за потребителите в нета. С ясен поглед се вижда, че Игнатова е тази, която повече се натиска на мъжлето си и едва не му висва на врата.

За сравнение ще кажем, че на представянето бяха и родилката Ивайла Бакалова с мъжа си, но подобна простотия от тяхна страна не видяхме. "Смешни са. Защо не се държат като адекватни и зрели хора", шушукаха посетители.