Те са заедно две години, че и отгоре, но никой не им ги дава. Защото наистина изглеждат като прясно влюбени. Диляна Попова и Лъчезар Захариев явно се намериха един друг и радват не само близките си, но и случайните минувачи, които ги засичат.

Двамата са неразделни (освен ако не трябва някой от тях да замине по работа) и винаги са плътно прилепени един към друг. Така ги снимаха и папараци преди ден, когато Диляна и Лъчо използваха хубавото време, за да се барнат в летни дрехи и да се разходят из централните столични улици.

Прегръдки, целувки, любов: Заснеха Диляна Попова с новото й гадже! (не само Блатечки се тресе от страсти - СНИМКИ)

Те седнаха на кафе, като усмивките не слизаха от лицата им, а по-късно към тях се присъедини и приятелка на Диляна Попова. Явно двете са доста близки, защото се прегърнаха дълго и топло.

Прегръдки, целувки, любов: Заснеха Диляна Попова с новото й гадже! (не само Блатечки се тресе от страсти - СНИМКИ) - Снимка 2

Тримата поседяха, поговориха, а после си тръгнаха като Диляна и Захариев се понесоха към автомобила си - отново ръка за ръка. Е, каквото и да си говорим, такива нежности между нея и Асен Блатечки навремето, не сме виждали.

Като споменаваме Асен, той също обяви в ефир наскоро, че е лудо влюбен и щастлив и че жената до него не е могла да го укроти, но пък го е научила как да я обича неистово силно.

"Диляна и Асен не бяха един за друг, но се грижат заедно за Борил. Дано пък сега всеки от тях да е открил половинката си и да бъдат най-сетне щастливи", пожелават им потребители.