То се говореше за тази сватба, все едно принцът на Великобритания ще се жени. Софи Маринова бе така ентусиазирана, че не спираше да се хвали с подробности, но май "урочаса" работата, без да иска. Днес е ясно не само, че брак между нейния Лоренцо и любимата му Мария няма да има, но и че двамата са се смразили тотално.

Хубавата Мария, която е гадже на синковеца Софкин още от училище, не може да го гледа и на снимка, като буквално го размазва пред техните познати. Защо ли?! Защото Лоренцо я заряза като се отказа от сватбата - бил млад. Това казал и на майка си, която лично предаде думите му.

"Щеше ми се да се вземат, за да се стегне малко, да стане по-отговорен, а защо не и баща, но... това си е негово решение и аз само мога да го подкрепям. Мария много си я обичах, но каквато и снаха да ми доведе в бъдеще, ще я приема - ако ще да е по-голяма, да има свои деца, ще се съглася", казва Софито.

За разлика от нея обаче, Мария е бясна и омерзена от подлостта на доскорошния си годеник. Тя го смазала с думите, че дори външно не прилича на мъж, камо ли като характер и че ако продължава с същия дух, ще стане просто поредната отрепка и неудачник.

Източник: Crimesbg.com