Благо Георгиев пак нарани Златка Райкова

Плейбоят ритнитопковец винаги умее така да накаже бившите си жени, без да ги удари фронтално.И сега Благо Джизъса, по маниера си, пак ги чукна яко, както само той си го умее.

Бившият футболист прави струва, но винаги се изкарва чист като небесен ангел. В свое интервю той поясни, че винаги бил уверен в себе си, но се случвали неща, които са го вадили от релси. Заради което взимал грешни решения, затова скачал от легло в легло.

„След като съм бил с жените, а след това съм си тръгвал, те са започвали да говорят неща за мен, които не са верни.Но аз никога не съм се обръщал срещу тях, нито съм говорил негативно“, опита да се изкара голям кавалер Благо.

„Хората си мислят, че правя някои неща хей така.Но винаги съм наясно какво правя, не ме е страх да поема отговорност за последствията“, заяви наперено екс футболиста.

И заби як шамар на Златка Райкова, като пак обяви, че Поли е жената за него, от която никога няма да си тръгне.

„Този път Поли наистина е жената за мен. Ама завинаги“, кълне се Благо Георгиев.

Само че малцина повярваха на думите му, понеже знаят колко слаби са ангелите му.

„Вероятно Поли е от тези удобни женички, за които всеки коцкар мечтае. Хем да си разтваря кесията, хем винаги да му прощава и да го приема, след като й изневери“, разпънаха Благо Джизъса в мрежата.