Ники Илиев и Саня Борисова като по чудо избраха най-неочаквания момент, за да хвърлят бомбата!

Близките и приятелите на Ники Илиев и Саня Борисова са като ошашавени и още не могат да дойдат на себе си след неочакваното разкритие на двойката. Красивият режисьор и жури в "България търси талант" и чаровната му съпруга хвърлиха бомбата с новината, че ще стават родители.

Най-сетне, след толкова чакане и опити, Саня Борисова била убедена, че вече е бременна. Ако това бъде потвърдено днес и от лекарите, то семейството и роднитите им ще имат два повода да празнуват - големия християнски празник Великден и най-прекрасната новина за появата на бъдещото им отроче. Това разкриха близки до Ники Илиев, който бил на седмото небе.

[caption id="attachment_338901" align="alignright" width="300"]Ники Илиев Ники Илиев и Саня Борисова може би най-после ще имат щастието да станат родители[/caption]

Всъщност реалната причина, поради която Ники Илиев и Саня Борисова не се сдобиха с наследник след повече от две години брак е не, защото някой от тях е имал репродуктивни проблеми или съмнения за такива, а защото и двамата бяха отдадени и съсредоточени главно в кариерата и филмите си.

През последните месеци обаче нервите на Саня Борисова били опънати до краен предел и тя редовно натяквала на съпруга си, че не е нормално да са семейство от толкова време, а да живеят сами и бездетни. Тъкмо Саня била причината Ники Илиев най-сетне да реши да загърби нсигурността и остатъците от "детския" си мироглед, и да направи нещо по въпроса. В противен случай бракът му отивал на кино.

"Едно дете наистина ще укрепи връзката им и ще прекрати безсмислените скандали и разправии между тях. На Саня цикълът й закъснява вече втора седмица, гади й се и това е явен знак, че лекарите вероятно ще й съобщят прекрасна новина. Дано да е така, защото когато двама души живеят сами, винаги нещо им липсва и винаги си измислят поводи за ревност и пререкания, които са напълно излишни", коментират приятели на Ники Илиев.

Припомняме, че действително двамата преминаха през кризисни етапи от брака си, в които Саня подозираше Ники Илиев в изневери и лъжа. Всичко това обаче е на път да остане в миналото, още повече ако прекрасната двойка наистина ще увеличи семейството си с още един член.