Георги Христов започна доказано ефективната диета преди турнето си!

Любимият на българите певец Георги Христов се подготвя усилено за предстоящото си национално турне, в което ще представи пред публиката новия си албум. За тази цел изпълнителят трябва спешно да влезе във форма като зе целта прибегна до услугите на известен столичен диетолог.

Експертът му изготви наистина безотказна диета, с която Георги Христов гарантирано ще успее да свали излишните килограми и да блесне пред публиката в страхотна физическа форма, разкри вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_316677" align="alignright" width="300"]Георги Христов Диетата на Георги Христов е сложна, но доказано ефективна[/caption]

Вече повече от седмица Георги Христов спазва категоричните правила на диетата, която за мнозина може да се стори чудовищна, но пък е доказано ефективна. Гласовитият изпълнител трябва да се храни само със салати, към които не се добавят никакви подправки, особено олио и сол.

Георги Христов има пълна свобода относно количеството и състава на салатите, в които могат да влязат абсолютно всички видове зеленчуци. Единствeното условие е да не са подправени. Той може да консумира всякакви салати по 4-5 пъти дневно, но не трябва и да си помисля да сложи в устата си месо, захарни изделия, картофи или ориз.

Диетата на Георги Христов категорично забранява консумацията на мазнини, въглeхидрати и глутен. За да поддържа енергията и тонуса на организма си, Георги Христов приема много зелен чай и други отвари от билки, които допринасят за изчистването на тялото от натрупаните в него токсини.

Разбира се, никоя диета не е ефективна, без физическо натоварване, затова Георги Христов се е уредил с личен фитнес инструктор, който му изготви програма за натоварване.

Между три или четири пъти в седмицата Георги Христов се поти във фитнеса като основно използва бягащата пътека и тренажора. Програмата му включва главно кардио упражнения, които са най-ефективни при изгарянето на мазнини и съответно водят до бързо и качествено отслабване.

До старта на турнето си Георги Христов трябва да бъде в перфектна форма, гарантират му диетологът и фитнес инструкторът.